Maatwerk luidsprekers

Maak luisteren een beleving

Ambachtelijk gemaakte zelfbouw luidsprekers laten jou geluid voelen en beleven. Beleef jouw favoriete muziek, films en series met op maat gemaakte luidsprekers!

Persoonlijke voorkeur

De ideale luidspreker is voor iedereen anders. Het geluidsbeeld moet kloppen, de afmetingen moeten bij jouw voorkeur aansluiten én de afwerking van de luidsprekers moet bij jou passen.

"Super geluid en helemaal naar mijn wens. Ook de kleur bleek geen obstakel. Ben helemaal tevreden"
Jerry dan

 

Optimaal genieten van jouw luidsprekers

Luidsprekers werken samen met de ruimte waar ze in staan. Optimale luidsprekers zijn niet te groot en niet te klein, maar precies de afmetingen die bij jou aansluiten én ontworpen voor de plek waar jij ze neer wilt zetten. Je luidsprekers ophangen? In de hoek dichtbij de muur of op je tv meubel? Het scheidingsfilter ontwerp wordt op jouw specifieke situatie geoptimaliseerd.

Een compacte boekenplank, monitor of toch een grote vloerstaande luidspreker? 

De afwerking moet goed passen bij de rest van de inrichting. Het voordeel van ambachtelijk vakmanschap? Veelzijdigheid in kleur en afmetingen.

 

Laat jouw ultieme luidspreker samenstellen

De vele mogelijkheden op het gebied van maatwerk luidsprekers kunnen af en toe overweldigend zijn. Kom langs voor een luisterdemo en krijg informatie over:

De klank van de verschillende luidspreker modellen en de individuele drivers die zij gebruiken.

De plaatsing van de luidsprekers in jouw (woon)kamer. Waar wil jij jouw luidsprekers voor gebruiken?

De behuizingen van de luidsprekers: de afmetingen, kleur en afwerking van de luidspreker behuizingen.

De hoeveelheid speaker units per luidspreker: fullrange, 2-weg, 2,5-weg of 3-weg luidsprekers. 

Door een uitgebreide luistersessie met uitleg over de klankmatige eigenschappen, gebruikte materialen van verschillende luidsprekers en persoonlijk advies bij het vergelijken van de speaker units worden jouw ideale luidsprekers op maat samengesteld. Zelf betrokken blijven bij het ontwerpproces? Aan de hand van één of meerdere luistersessie(s) wordt bepaald welke balans tussen de gekozen units bij jouw voorkeur past.

Ervaar het zelf

Elke luidspreker verteld zijn eigen verhaal. Benieuwd hoe de luidsprekers klinken? Kom langs en ervaar de genuanceerde luidsprekers van JMCspeakers. Bekijk, beluister en beleef de luidspreker modellen tijdens een luisterdemo. Neem contact op en maak een luisterafspraak. 

Wel of geen frontjes

Uiteraard kan elke luidspreker worden uitgerust met een frontje gemaakt met akoustisch luidsprekerdoek. De reden dat dit optioneel is en ontbreekt bij de luidspreker modellen komt doordat een front zorgt voor zowel lineaire als niet lineaire vervorming. Wat een negatieve invloed heeft op het geluidsbeeld, ruimtelijke (stereo) weergave en detaillering . Ook brengt dit extra kosten met zich mee. Uiteraard kunnen zowel bestaande modellen en luidsprekers op maat uitgerust worden met een front voor praktische redenen.

 

Volg ons op Social Media

Gegevens

JMC Speakers
Telefoon: 06-40230888
E-mail: info@jmcspeakers.nl