Scheidingsfilter ontwerp

Tijd voor een muziekale upgrade?

Schel klinkende tweeters en vervelende druk op je oren verminderen de luisterervaring. Soms laat het ontwerp van het scheidingsfilter te wensen over of zijn de onderdelen van het scheidingsfilter simpelweg aan vervanging toe.

Hedendaagse luidspreker componenten gaan zeer lang mee. Een aantal decennia geleden waren de onderdelen van met name het scheidingsfilter nog niet kwalitatief genoeg dat ze tientallen jaren mee zouden gaan. Defecte of deels defecte condensatoren, spoelen en/of weerstanden zorgen voor afname van de geluidskwaliteit. Schommelingen in de frequentiekarakteristiek of zelfs scherpe resonanties verpesten de beleving van de muziek. Tijd voor een upgrade?

Nieuw leven 

JMCspeakers laat jouw luidsprekers weer als nieuw klinken:

 Vernieuwing van de filter componenten en eventueel upgraden naar hogere kwaliteit maakt een groot verschil. Het bestaande filter wordt nagebouwd met nieuwe, hoogwaardige componenten.

Hifi scheidingsfilter laten ontwerpen

Kom je zelf niet uit het ontwerpen van scheidingsfilters voor jouw luidsprekers? JMCspeakers ontwerpt de filters voor jouw luidsprekers. Door een uitgebreide serie frequentie, harmonische vervorming en impedantie metingen middels hoogwaardige hard- en software wordt een klankneutraal scheidingsfilter ontworpen. 


 

Maatwerk service

Een scheidingsfilter aan het ontwerpen maar het resultaat laat te wensen over? Laat het filter ontwerpen door JMCspeakers.

Elke luidspreker verteld zijn eigen verhaal. Elke situatie is uniek en elk probleem heeft zijn eigen oplossing. Daarom gaan wij samen op zoek naar een oplossing op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een bericht met daarin jouw specifieke situatie.

Volg ons op Social Media

Gegevens

JMC Speakers
Telefoon: 06-40230888
E-mail: info@jmcspeakers.nl